Jelentés a gyümölcsösből

Értékelés:
(0 szavazat)

Az Angyalárok parti kápolnánál, és a mellett lévő közösségi gyümölcsösben összeszedtük a lerakott és a szél által odahordott szemetet. Nagyon sok volt, több zsák is megtelt.

Hegedűs Attila felajánlásával a kápolna körül és a gyümölcsösben is le lett kaszálva a fű és az a rengeteg felnőtt sarj.

A fák korábban már meg lettek metszve, most a héten sikerült mind a 100 fát kiszabadítani a felnőtt sarjak közül, valamint kitányérozni. A meglazult drótot és az azt tartó karókat is megerősítettük.

A nagy szárazság miatt a fákat meg kellett locsolni, ebben Fejér Máté és Bakó Imre segített. Köszönjük!

Hamarosan szükséges lesz egy lemosó permetezésre, valamint végig kell kapálni a sorokat. Akinek van kedve kerti munkát végezni, jelentkezzen Kapovits Juditnál (06-30-821-9386) vagy Sej Gábor Leónál (06-70-459-2770). SGL

Köszönjük, hogy Sej Gábor Leó kézbe vette a gyümölcsös ügyét, köszönjük Leó munkáját és beszámolóját, szakértelmét, valamint Hegedűs Attila, Fejér Máté, Bakó Imi és Kapovits Judit önzetlen segítségét. A gyümölcsös termőre fordultával a szegényeket szeretnénk szolgálni gyümölccsel és lekvárral! M

Megjelent: 533 alkalommal Utoljára frissítve: szombat, 09 április 2022 14:08
Tovább a kategóriában: « Kertbarátok
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned