Zsámbék - Tök családos közösség 2.

Értékelés:
(0 szavazat)
Családos közösségek

6-9 házaspár által alkotott közösség, amelynek tagjai 3-4 hetente találkoznak
Meglévő közösséghez újként csatlakozni nem lehet, de vállalakózó szellemű 6-9 házaspár esetén új Családos közösség indítására bármikor van lehetőség az egyházközségben. Induláskor a már működő Családos közösségek is segítenek az alkalmak szervezésében, az első lépések megtételében.

Zsámbék - Tök családos közösség 2. 

2011-ben alakult, 6 házaspár

A közösség 2011-ben alakult a plébánia házaspárjainak egy kisebb csoportjából. Hat házaspár találkozik három hetente péntek esténként.
Összejöveteleink célja, hogy együtt közösségben beszéljük meg, éljük meg a mindannyiunk életében fontos hitbéli, párkapcsolati, gyereknevelési és a mindennapjainkat bárhogyan érintő kérdéseket. A találkozók része a közös imádság is. Az élet minden területén törekszünk egymás kölcsönös testi-lelki támogatására.
Célunk, hogy nemcsak egyénileg, hanem mint közösség jelen legyünk a plébánia életében, és tevékenyen részt vállaljunk az egyházközség szolgálatában.
Közösségünk jellegét tekintve zárt közösség. Tapasztalatainkat, lelkesedésünket szívesen felajánljuk újabb családos közösségek életre hívásában!

Megjelent: 3875 alkalommal
Tovább a kategóriában: Szent Család Közösség »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned