Házasság hete Zsámbékon

Értékelés:
(0 szavazat)

Meghívó Gyertyafényes vacsorára a Zsámbéki Katolikus Egyházközségben

 

Kedves Házaspárok!

Ünnepeljünk ismét együtt a Házasság Hetében!

"Az ember Isten képmására lett teremtve, aki maga "a szeretet" (1Jn 4,8.16). Mivel Isten férfinak és nőnek teremtette az embert, kölcsönös szeretetük annak az abszolút és fogyatkozhatatlan szeretetnek a képe, mellyel Isten az embert szereti.” A szeretet a házasságban Isten műve, ami Isten jele ebben a világban. A házastársi szeretet hűséget és megbízhatóságot, gondoskodást és törődést, odafigyelést és együttérzést, gyengédséget és intimitást, bizalmat és felelősséget jelent. A szeretethez Isten adja az erőt, és az Ő kegyelme tart meg mindannyiunkat. Isten formálja férjből és feleségből az akarata szerinti egyet. Ez minden Istent szerető házaspár számára lehetséges út, ez az életszentség útja, amin járnunk kell.”                                                                                 Az idézet részlet a Katekizmus 1604 cikkelyéből

Szeretettel hívunk benneteket egy gyertyafényes ünnepi vacsorára!

Helyszín:Nyárfás étterem, 2072 Zsámbék, Nyárfás utca 2 (Szépia Bio & Art Hotel)
Időpont: 2019. február 16. szombat este 8 órától
Részvételi díj: 4.600 Ft páronként
A részvételi díj tartalmazza a választott menük árát. A vacsora ideje alatt szénsavas illetve szénsavmentes ásványvizet biztosítanak díjmentesen. A többi italt fogyasztás alapján számlázzák..
Akinek lehetősége van, szívesen fogadunk egy kis tálca süteményt, amit a vacsora végén, svédasztalon fognak felszolgálni számunkra a pincérek.

Program:
20:00     Érkezés, köszöntés
20:15     Vacsora a rendelt ünnepi ételekkel
21:15     Tanúságtétel és buzdítás a házasságról
21:30     Házassági eskü megerősítése, házaspárok megáldása
21:45     Kötetlen beszélgetés, sütemény
22:30     Tervezett hazaindulás

Jelentkezési határidő: február 10-e 20 óra
Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével és a 4.600 Ft befizetésével lehet
                              Zajdon Ákosnál (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. T: 20/823 4663)
                              Jelli Jánosnál (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. T: 20/823 1800)

Jelentkezési űrlap kitöltéséhez kattinson ide!

Megjelent: 704 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned